Tarina

Uskon
kokonaisvaltaiseen lähestymiseen


Uskon kokonaisvaltaiseen lähestymiseen. Sen oivaltamiseen ja sisäistämiseen kuka olet, mistä olet tullut ja mihin olet menossa. Menneisyyden, nykyisyyden ja tulevan yhdistämiseen. Ihminen kun on historiansa tuote, meillä kaikilla on lapsuudessa syntyneitä tunnelukkoja ja näiden ymmärrys lisää tietoisuutta itsestä, omasta persoonasta ja vahvuuksista. Omien tavoitteiden ja haaveiden toteuttaminen taas mahdollistuu, kun oivaltaa mitä haluaa, mikä on tärkeää ja miten toteutan parhaalla tavalla itseäni. Kehon ja mielen harjoittelu lisää hyvinvointia, läsnäoloa omiin tunteisiin ja ajatuksiin, tuo energiaa ja selkeyttä, tyyneyttä ja oivalluksia. Kun ihminen löytää itsensä ja avaimet omaan hyvinvointiin, on mahdollista elää omannäköistä tasapainoista ja onnellista elämää.

Tästä kaikki sai alkunsa


Avventura sai alkunsa pitkäaikaisesta kiinnostuksestani ihmisyyteen ja ihmisen hyvinvointiin. Halusin myös muuttaa työuraani uuteen suuntaan ja näin syntyi Avventura - haluan auttaa ihmisiä ja työyhteisöjä voimaan paremmin sekä tekemään muutoksia ja selviämään kriiseistä.

Uskon siihen, että kun ihminen löytää itsensä ja avaimet omaan hyvinvointiin, on mahdollista elää omannäköistä tasapainoista ja onnellista elämää. Uskon siihen, että kun johtajana ja esimiehenä voi itse hyvin ja ymmärtää ihmisyyttä, ihmisen psykologiaa, voi tukea omaa työyhteisöä kasvussa, kehittymisessä ja hyvinvoinnissa, ja sitä kautta onnistua yhdessä.

Uskon myös siihen, että kokonaisvaltainen terapeuttinen lähestyminen auttaa erilaisten elämän kriisien ja haasteiden kohdatessa.

parallax background
KUINKA VOISIMME OLLA AVUKSI?

Palvelemme työyhteisöjä sekä yksityis-
henkilöitä


LUE LISÄÄ