Palvelut

PALVELUT

Avventuran tarkoitus on edistää yksilön ja työyhteisön hyvinvointia.


Uskon siihen, että kun johtajana ja esimiehenä voi itse hyvin ja ymmärtää ihmisyyttä, ihmisen psykologiaa, voi tukea omaa työyhteisöä kasvussa, kehittymisessä ja hyvinvoinnissa, ja sitä kautta onnistua yhdessä. Uskon vahvasti, että kokonaisvaltainen työelämän ymmärrys, terapeuttinen ja valmentava lähestyminen auttavat erilaisten elämän ja työyhteisön kriisien ja haasteiden kohdatessa.

Palvelut

Työyhteisöille

Johdon ja esimiesten coaching: yksilö- ja ryhmävalmennukset, tyypillisesti 10 kertaa.

Yksilöiden ja tiimien coaching: yksilö- ja ryhmävalmennukset, tyypillisesti 10 kertaa.

Työyhteisön kulttuurin ja johtamisen kehittäminen hyvinvoinnin lisäämiseksi: 1-2 päivän työpajat ja eripituiset projektit.

Tulen työpaikallesi tai voimme työskennellä myös etänä. Uskon vahvasti kohtaamisen merkitykseen ja suosinkin paikan päällä tapaamisia ja valmennuksia.

Onnistukaa yhdessä

Työyhteisöissä tarvitaan palvelevaa ihmisläheistä johtamista ja kulttuuria. Organisaation tavoitteiden, mittareiden ja johtamismallien tulisi olla linjassa henkilöstön hyvinvointia lisääviin tekijöihin. Kenenkään ei tulisi jäädä yksin haasteiden kanssa, ei esimiesten eikä työntekijöiden. Uupumusta voidaan ennalta ehkäistä, jokaisen potentiaali voidaan ottaa käyttöön ja tukea kehittymisessä, ja kulttuurin tulisi lähteä kokonaisvaltaisesta ihmiskäsityksestä. Johto ja esimiehet tarvitsevat tukea omassa roolissaan ja kasvussaan, ja aikaa ihmisten tukemiselle.

Yksityisasiakkaille

Coaching: tyypillisesti 10 kertaa.

Terapia (skeematerapia ja kognitiivinen lyhytterapia): skeematerapia 10 kertaa, lyhytterapia 1-10 kertaa. Joskus yksikin kerta voi auttaa sinua.

Tunne itsesi ja hyödynnä potentiaalisi valmennukset: viikonloppuvalmennukset.

Hyvinvointiretriitit: viikonloppuretriitit.
Pidän vastaanottoa yksityisasiakkaille ja ryhmille Kruununhaassa. Lisäksi pidän pienryhmille valmennuksia ja joogaretriittejä kakkoskodissani Hangossa, jossa on ihana pieni joogashala.
 

Jooga ja sen eri elementit tukevat kaikessa


Joogan hengitys-, liike- ja meditaatioharjoitukset lisäävät itsetuntemusta, myötätuntoa itseä ja muita kohtaan, kykyä olla läsnä ja keskittyä, kykyä hallita stressiä, parantaa unen laatua sekä vahvistaa kehoa monipuolisesti. Siksi palvelumme sisältävät elementtejä joogasta. Esimerkiksi yksilö- tai ryhmäcoaching voi sisältää hengitys- ja rentotusharjoituksia. Johdon valmennukset voivat sisältää keinoja hallita stressiä ja parantaa unen laatua.


Työpajat ja valmennukset työyhteisöille sekä viikonloppuvalmennukset ja -retriitit

Työyhteisöjen valmennuksia ja työpajoja, sekä yksityisasiakkaiden viikonloppuvalmennuksia- ja retriittejä järjestän eri yhteistyökumppaneiden tiloissa. Stockfors, Pyhtää ja Sjömansro Lappohja Hanko. Molemmat ovat reilun tunnin ajomatkan päästä Helsingistä. Stockfors on ainutlaatuinen vanha ruukki-ja puunjalostusalue, jossa on iso kartanomainen päärakennus ja laadukkaat tilat ja palvelut erilaisille tapahtumille. Sjömansro on merenranta- ja luontokohde, joka tarjoaa mahdollisuuden olla meren äärellä luonnon lähellä, ja siellä on kauniit tilat ja erinomaiset palvelut valmennuksille.

Tulevat tapahtumat löydät Facebook -sivuiltamme!

Osallistujapalautteita retriiteistä:

  • "Ah mikä ihana fiilis retriitin jälkeen. Täynnä energiaa ja uusia ajatuksia elämästä!"
  • "Lepo-retriitin jälkeen olotila oli levollinen ja armeliaan levännyt"
  • "Ihanan rentouttava viikonloppu, kaunis miljöö, hyvä ohjaaja"
  • ”Retriitissä ei ollut ehdottomuuksia, jokainen sai olla omalla tavallaan läsnä."
  • ”Stockfors on aivan mielettömän mielenkiintoinen paikka ja täällä vallitsi hyvä ”Parantola” fiilis”
  • ”Kiireettömyys, pysähtyneen olon tuntu, ihana miljöö”
  • ”Ohjaajat säteilivät hyvää spirittiä, kaikki oli luontevaa.”